Wil je lid worden van onze mooie, roze vereniging? Hartstikke leuk!
Je mag 3 keer meetrainen met SkunK voordat we van je verwachten om lid te worden, voor de actuele trainingstijden klik hier 

Er zijn 4 soorten SkunK lidmaatschappen:

Als trainingslid kan je twee keer per week meetrainen bij SkunK. Ook kan je als trainingslid deelnemen aan alle activiteiten die georganiseerd worden door de AcCie en je kan meegaan naar de studentenkorfbaltoernooien. Voor trainingsleden is de contributie €27,50 per studiejaar. Door het doen van werkacties* kan de contributie worden verlaagd naar €2,50 per studiejaar.

Als spelend lid sta je ingeschreven bij het KNKV en mag je competitie spelen bij SkunK! Hierbij is het geen probleem als je nog lid bent van je (thuis)vereniging, aangezien de regels voor een studentenkorfbalvereniging allemaal net wat anders zijn.
Vecht jij voor een plaatsje in de selectie van SkunK 1 (die voor de zomervakantie plaatsvindt)? Sluit jij je aan bij het fanatieke en gezellige SkunK 2 of een van de midweekteams? Als spelend lid kan je daarnaast natuurlijk ook deelnemen aan alle leuke activiteiten en studentenkorfbaltoernooien! Voor spelende leden is de contributie €110,- per studiejaar. Door het doen vann werkacties* kan de contributie worden verlaagd naar €60,- per studiejaar.

Als AR zit je niet vast in een competitieteams, maar door je inschrijving bij het KNKV mag je wel invallen bij de competitieteams wanneer nodig. Vind jij het leuk om een balletje te gooien in de competitie, maar heb je geen tijd om ieder weekend een wedstrijd te spelen? Dan is het AR-schap misschien wel iets voor jou! Neem hiervoor even contact op met de secretaris (nskvskunk@gmail.com). Voor algemene reserves is de contributie €42,50 per studiejaar. Door het doen van werkacties* kan de contributie worden verlaagd naar €17,50 per studiejaar.

Is het niet mogelijk voor jou om mee te trainen met SkunK, maar wil je wel alle activiteiten en studententoernooien meepakken? Of ben jij student-af en wil jij nog niet af van de roze gezelligheid? Dan is dit het perfecte lidmaatschap voor jou! Voor toernooileden is de contributie €12,50 per studiejaar.

Ben je maar een half jaar in Nijmegen? Dan kan je korting krijgen op het lidmaatschapsgeld! Voor de precieze kosten is het handig om tijdig contact op te nemen met de secretaris (nskvskunk@gmail.com).

*Werkacties uitvoeren is een manier waarop de lidmaatschapskosten lager gehouden worden. Meestal houdt een werkactie het klaarzetten of opruimen van tentamentafels in, of een dag werken op een festival. Je kan er ook voor kiezen om geen werkacties te doen en het volledige bedrag aan contributie te betalen. Het bedrag dat van de contributie af kan gaan door middel van werkacties, hangt af van je lidmaatschap.

Wil je je inschrijven?

Je kunt het lidmaatschapsformulier van SkunK onder aan de pagina vinden. Je inschrijving komt automatisch bij de secretaris terecht! Je hoeft hierna alleen nog het machtigingsformulier in te vullen en te mailen naar de secretaris (nskvskunk@gmail.com). Het formulier kun je downloaden voordat je het lidmaatschapsformulier verzendt. Zo simpel is het!

Wil je een keer meetrainen?

Laat het weten door een mailtje te sturen naar onze secretaris (nskvskunk@gmail.com)! Om mee te trainen hoef je nog niet in het bezit te zijn van een sportkaart van het Radboud Sportcentrum. Wanneer je lid wordt van SkunK, moet je echter wel een sportkaart aanschaffen! (Met uitzondering van toernooileden.)

Hopelijk tot snel!