Om SkunK draaiende te kunnen houden en om allerlei leuke activiteiten te kunnen organiseren (naast het korfballen) zijn er een paar commissies. Deze commissies worden ingevuld door onze eigen, enthousiaste leden. Hieronder lees je wat elke commissie inhoudt. Heb je interesse in het versterken van één van deze commissies? Neem dan even contact op met de secretaris om te kijken wat er nog mogelijk is voor dit of het volgende jaar.

Activiteitencommissie (AcCie)  
activiteitencommissieskunk@gmail.com

Naast het sporten is het natuurlijk heel belangrijk om ook gezellige activiteiten te doen! De AcCie organiseert daarom maandelijks minstens één activiteit, waaronder SkunK’s Got Talent, een Diner Rouler-avond en een Kroegentocht!

Weekendcommissie (WeekendCie) 
skunkwc@gmail.com
Elk jaar organiseert deze commissie eind juni het legendarische SkunK-weekend! Volledig met thema en outfits, waar drie dagen gestreden wordt voor de felbegeerde Roze SkunK-Weekendbeker! Het weekend is elk jaar ergens anders in Nederland en blijft geheim tot moment van vertrek.

Toernooicommissie (ToCo) 
toernooicoordinator.skunk@gmail.com
De ToCo zorgt ervoor dat wij naar alle toernooien in Nederland kunnen gaan. Van Maastricht tot aan Groningen, de ToCo zorgt ervoor dat wij, volledig in outfit, aanwezig zijn op al deze toernooien.

Walmcommissie (WalmCie) 
walmredactie@gmail.com
De WalmCie zorgt voor het maandelijkse clubblad, waarin het reilen en zeilen van de vereniging ingezet wordt. Daarnaast staan er altijd leuke rubrieken in, maar heb jij zelf een goed idee? Laat dit dan weten aan de commissie!

Keizerscupcommissie (KeizersCie) keizerscup@gmail.com
Het jaarlijkse studentenkorfbaltoernooi in Nijmegen, de KeizersCup, is altijd één van de eerste toernooien van het jaar. De KeizersCie houdt zich bezig met de organisatie van dit mooie feest en toernooi.

Technische Commissie (TC) technischecommissie.skunk@gmail.com
De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de invulling van de SkunK-teams, de selectie en andere wedstrijdzaken gedurende het jaar. De TC bestaat uit de wedstrijdsecretaris als voorzitter, de trainer en een selectie leden.


Website Commissie (WebCie)
 
websiteskunk@gmail.com
De Website Commissie houdt zich bezig met het onderhouden van de website. Ook kun je altijd bij deze commissie terrecht met je technische problemen, dan proberen zij een oplossing te vinden.

 

Adviescommissie (AdviesCie) en Kascontrolecommissie (KasCo)
Deze commissies zijn er om het bestuur te ondersteunen, dus als lid zal je weinig te maken hebben met deze commissies. De AdviesCie leest de notulen van alle vergaderingen van het bestuur, geeft hier commentaar op en vult het bestuur aan waar nodig. De KasCo controleert de boekhouding van de vereniging en de financiële handelingen van de penningmeester.

 

Lustrum Commissie (LuCie)
De Lustrum Commissie organiseert het lustrum elke 5 jaar. Het laatste lustrum was het 6e lustrum in 2021-2022.