[Insert Contactformulier]

Vrijwel alle trainingen en wedstrijden van SkunK vinden plaats op het Radboud Sportcentrum (RSC).

Radboud Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
U kunt zowel het kunstgrasveld als de zaal van SkunK vinden op het Radboud Sportcentrum te Nijmegen:

Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Volg de borden Gymnasion/P7. Op het universiteitsterrein moet betaald worden voor parkeren. Na 18.00 uur en in het weekend is parkeren gratis. Met de trein is de universiteit bereikbaar via station Nijmegen Centraal en Nijmegen Heyendaal. Vanaf Nijmegen Centraal vertrekken bussen naar het universiteitsterrein; station Heyendaal ligt op loopafstand.

[Insert gmaps here]

Veld: Om het kunstgrasveld te bereiken, kunt u door de parkeergarage naar het buitenterrein lopen. Indien u via de hoofdingang binnenkomt, dan kunt u door het sportcentrum heen lopen. U loopt links langs de informatiebalie en gaat rechtsaf bij de klimwand. Hier bevindt zich de deur naar buiten. De kleedkamers bevinden zich (buiten, rechts, trap af) onder het balkon van het Sportcafé. Het kunstgrasveld vindt u achter de tennisbanen.

Zaal: Er zijn twee zalen in het sportcentrum. Beide zalen bevinden zich aan de lange gang die u links naast de informatiebalie ziet. U loopt deze door tot voorbij de klimwand. Bij de zalen bevinden zich ook de kleedkamers.

Bij vragen kunt u mailen naar nskvskunk@gmail.com