Wanneer je hebt gekozen om te gaan studeren in Nijmegen ben je al goed bezig, want Nijmegen is een geweldige stad. En om je studententijd nog gezelliger te maken, kom je korfballen bij SkunK! Dit mooie roze clubje heeft namelijk veel leuks te bieden! Het is de ideale manier om sport en gezelligheid te combineren. Niet alleen trainen en wedstrijden spelen, maar ook allerlei activiteiten, weekendjes, borrels, toernooien en andere leuke dingen. SkunK is een warme club die ieder nieuw lid met open armen ontvangt. Je zult je snel helemaal thuis voelen!

Meetrainen?
We trainen 2x per week (klik hier voor actuele trainingstijden) en je bent altijd welkom om mee te doen. Stuur een bericht naar secretarisskunk@gmail.com om te laten weten dat je mee wilt trainen, dan houden we daar rekening mee. We trainen op het Radboud Sportcentrum. Heb je nog geen sportkaart van het RSC? Vermeld dat ook even in de e-mail naar de secretaris, dan kunnen we het sportcentrum op de hoogte brengen in verband met eventuele sportkaartcontrole!

Gezelligheid
Bij SkunK zal je je nooit vervelen. Ten eerste omdat je in no time veel leuke korfballers ontmoet. Ten tweede omdat er altijd wel wat te doen is. Maandelijks zijn er activiteiten en borrels, dus aan gezelligheid ontbreekt het niet!

Borrels
Ongeveer elke zes weken organiseert het bestuur een borrel. Op deze laagdrempelige en gezellige avonden kan er onder het genot van een drankje bijgekletst worden, spelletjes gespeeld worden of wat dieper in het glaasje worden gekeken. Menig SkunKer eindigt na de borrel in de kroeg!

Activiteiten
De activiteitencommissie (AcCie) van SkunK organiseert maandelijks een leuke activiteit. Een greep uit het AcCie assortiment is: het jaarlijkse diner, discobowlen, carnavallen met SkunK, kroegentocht, diner rouler, SkunK got’s Talent, een korfbalclinic en ook de afsluitende barbeque. Leer andere SkunKers kennen door aan te sluiten bij een van de activiteiten!

Toernooien
De toernooicommissie (ToCo) neemt ons mee naar alle studentenkorfbaltoernooien in Nederland. Naast SkunK in Nijmegen zijn er studentenkorfbalverenigingen in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Utrecht, Tilburg, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen en Enschede. En zij organiseren allemaal een toernooi! Deze studententoernooien maken het korfballen bij een studentenvereniging bijzonder. Op zaterdagavond wordt er met z’n allen in thema gefeest, na de feestavond wordt er in de desbetreffende studentenstad geslapen en op zondag wordt er gekorfbald. En niet onbelangrijk: aan het einde van het weekend is er altijd taart! Het is ontzettend leuk dat je bij deze toernooien studenten van verschillende verenigingen leert kennen en het is dan ook altijd erg gezellig!

KeizersCup
De Keizerscupcommissie (KeizersCie) zet zich ieder jaar in om het Nijmeegse studentenkorfbaltoernooi te organiseren! De volle gezelligheid van het toernooi meemaken, maar na het feest lekker in je eigen bedje slapen. Beter kan het niet!

SkunK-weekend
Onze weekendcommissie (WeekendCie) organiseert jaarlijks (eind juni) een weekendje weg voor de leden. De locatie blijft tot moment van vertrek geheim en daar reizen we dan met een flinke delegatie naartoe voor een weekend vol roze gezelligheid. Oftewel: het SkunK-weekend mag je niet missen!

Tot snel!